SUFİ YOLU İŞARETLEME ÇALIŞMALARI Özel

SUFİ YOLU İŞARETLEME ÇALIŞMALARI

Emirdağ Kaymakamımız  Sayın Akın Ağca öncülüğünde 19, 20 ve 21 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan Sufi Yolu işaretleme çalışmaları başarı başarıyla tamamlandı.

Gömü belediyemiz sınırları içinde Gökçeyakadan başlayarak Labaltılar ve Sığracık üzerinden Gömü belediyesine ulaşan  grubu Gömü belediye başkanımız  Hakkı Tekin karşılayarak çay ikramında bulundu. Sufi grubu başkanımızı makamında ziyaret ederek  destekleri için teşekkür ettiler.

İşaretleme çalışmalarına Emirdağın sevgili öğretmenlerinden Suzan Uysal, Deniz Derin ve Hakan Çoşkun katıldılar.
Ayrıca Emirdağ Anadolu lisesi öğrencilerinden Halil İbrahim Çökelek, Hüseyin Çil, Halil Özgüt Kayran, Kadir Yahşi, Sadık Durkan, Fatih Ünaş ve Gürsel Yaz'a boyalama, işaretleme ve güzergah bulma konularında gösterdikleri üstün başarılardan dolayı teşekkür ederiz.

Son DüzenlenmeCumartesi, 18 Haziran 2016 00:25
yukarı çık
Info for bonus Review William Hill here.